Zakelijke klanten

Wat kunt u van ons verwachten?

The Repair House biedt goede oplossingen als het gaat om reparaties van smartphones en tablets voor zakelijk gebruik. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en voeren reparaties niet alleen snel uit maar leveren ook een uitstekende kwaliteit. Bij het vervangen van originele onderdelen geven we zelfs levenslang garantie!

Voordelen als zakelijke partner

We begrijpen dat u snel en adequaat geholpen wilt worden. Als zakelijke klant krijgt u een aantal aantrekkelijke voordelen zoals korting bij meerdere reparatie, gratis ophaalservice, facturatie op rekening en een voorkeursbehandeling bij reparaties. Zo garanderen wij reparatie binnen één uur als u langs komt en 24-uurs service als u gebruik maakt van de ophaalservice.

Join ons zakelijk netwerk van tevreden gebruikers

The Repair House werkt met verschillende verzekeringsmaatschappijen, scholen, overheidsinstanties en bedrijven uit het MKB. Daarnaast voeren wij ook reparaties uit voor grote landelijk opererende bedrijven. Twijfel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op om te mogelijkheden te bespreken.

Korting bij meerdere reparaties

Waar voor uw geld. The Repair House biedt jou alles wat u van een goede smartphone en tablet-reparateur mag verwachten maar bovenal biedt The Repair House u zekerheid.

Zekerheid dat u deskundig en goed wordt geholpen.

30 minuten service, als u bij ons langskomt

De meeste reparatie zijn binnen 30 minuten voltooid.

Daarom kunt u meestal bij ons wachten op uw reparatie. Mocht dit niet het geval zijn omdat er specifieke onderdelen besteld moeten worden dan wordt er een tijdstip bepaald wanneer u uw toestel weer kunt ophalen. De meeste telefoon reparaties duren namelijk maar 30 minuten. Hierdoor hoeft uw personeel zijn of haar telefoon niet lang te missen.

Daarnaast wordt de reparatie uitgevoerd door erkend getrainde monteurs met kennis van hun vak.

Professionaliteit en kwaliteit vinden wij erg belangrijk.

De manier waarop wij dit willen waarborgen is door gebruik te maken van 100% kwaliteitsonderdelen en erkend getrainde monteurs.

Altijd in de buurt

The Repair House biedt een snelle reparatieservice namelijk de ‘klaar terwijl u wacht’ service.
Snelle service is bij ons belangrijk. Wij begrijpen dat u uw toestel niet te lang wilt missen en voeren een telefoon reparatie meestal binnen een half uur uit.

Neem een kijkje op onze filialen pagina voor het actuele overzicht van onze winkels met bijbehorende contactinformatie.

Kom langs met of zonder afspraak. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar!
Wilt u er zeker van zijn dat u gelijk wordt geholpen, niet hoeft te wachten en het onderdeel op voorraad is?

Maak dan een afspraak!


Welke voordelen heb ik als zakelijke klant?

Facturatie op Rekening

Betalen op rekening is bij ons mogelijk. Het is natuurlijk wel zo handig om één maandelijkse factuur te ontvangen. Geen administratieve rompslomp. Wij zorgen ervoor dat u een overzichtelijk factuur ontvangt.

Garantie

Wij zijn zeker van onze zaak en kunnen u daarom levenslange reparatie garantie bieden. Deze gaat in vanaf het moment dat jij uw toestel retour ontvangt en geldt alleen op de vervangende onderdelen.

No Cure No Pay

Ziet de monteur tijdens het onderzoek dat jouw telefoon niet meer gemaakt kan worden, dan hoeft u niks te betalen. U betaalt zelfs geen onderzoekskosten!

Erkend getrainde monteurs

Wij vinden het belangrijk dat uw toestel reparatie op de juiste manier uitgevoerd wordt. Om deze reden trainen wij onze monteurs in het repareren van de nieuwste toestellen.

100% Kwaliteitsonderdelen

Om ervoor te zorgen dat uw toestel weer helemaal naar functioneren werkt als je bij ons de deur uitloopt, gebruiken wij enkel 100% kwaliteitsonderdelen. Naast de snelle reparatie service bieden wij u ook kwaliteit.

Reparatiepunten

 

Onze 5 repair zekerheden:

Weet je waar je aan toe bent!
  Klaar terwijl je wacht
  100% kwaliteitsonderdelen
  Erkend getrainde monteur
  Garantie op je reparatie
  No cure no pay

Snel en eenvoudig geregeld!

Bij The Repair House kun jij snel, vakkundig en betaalbaar jouw telefoon laten repareren.