The Repair House Eindhoven

The Repair House is inmiddels met 2 filialen gevestigd in het innovatieve Eindhoven. Vanuit Eindhoven worden dagelijks telefoons en tablets gerepareerd waar een defect in zit. Om jou als klant zo goed mogelijk te helpen hebben wij alleen maar gecertificeerde monteurs in huis. Deze monteurs werken uitsluitend met 100% kwaliteitsonderdelen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit is gegarandeerd.

Binnen onze filialen te Eindhoven hebben wij meer dan 15 ervaring met het repareren van telefoons en tablets. Hierdoor kunnen wij een hoge mate van betrouwbaarheid garanderen. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Je kunt bij ons terecht voor alle bedenkbare reparaties. Denk hierbij aan scherm reparaties, maar ook aan waterschade of het laten vervangen van een batterij.

Als je bij ons langs wilt komen heb je geen afspraak nodig. Je wordt meteen geholpen bij binnenkomst. Als je telefoon of tablet beschadiging heeft opgelopen zit je niet lekker in je vel. Je wilt immers zo snel mogelijk geholpen worden. Wij vinden het belangrijk dat je dan zelf een geschikt moment kan bepalen voor langs te komen met je telefoon of tablet. Zo kom je langs op het meest geschikte moment voor jezelf.

Al onze reparaties worden gemiddeld binnen 30 minuten succesvol afgerond. Mocht de reparaties iets langer duren dan zullen onze experts dit met jou overleggen. Voor een waterschade reparatie kunnen wij namelijk nooit een tijdlimiet garanderen.

Naast de dagelijkse reparaties kun je ook bij ons ook terecht voor telefoon accessoires. Voor vragen hierover kan onze erkend getrainde monteur jou van advies op maat voorzien. Je wilt misschien je telefoon goed schermen met een screenprotector of hoesje, of je wilt gewoon een leuke nieuwe gadget.

Wil je profiteren van al deze geweldige voordelen? Loop dan gerust binnen voor de beste en snelste telefoon en tablet reparatie van Eindhoven.