The Repair House Eindhoven Piazza

Nergens in Brabant kun je zo compleet winkelen als in Eindhoven. Deze stad heeft een winkelaanbod met alle bekende formules. De grote overdekte winkelcentra, met ieder een eigen sfeer, maakt dit tot iets uniek. In één van deze winkelcentra heeft The Repair House een mooi filiaal gevestigd. Namelijk in het Piazza Center. Dit is gelegen in hartje binnenstad, aan het 18 septemberplein.

In dit prachtige winkelcentrum heeft The Repair House een mooi filiaal. Vanuit hier kunnen alle telefoon en tablet reparatie worden uitgevoerd. Als je door het winkelcentrum loopt kun je gewoon binnenlopen zonder van te voren een afspraak te hebben gemaakt. Dit is ideaal als je nog even snel wilt langskomen. Zo hoef je ook nooit te wachten op je afspraak. Je kunt altijd het moment kiezen dat jou het beste uitkomt.

In al onze filialen hebben wij gecertificeerde monteurs die jou met alle telefoon reparaties en tablet reparaties kunnen voorzien van hun expertise. Met meer dan 15 jaar ervaring kom je bij ons niet voor verassingen te staan.

De gemiddelde reparatie tijd ligt bij ons uiterlijk rond de 30 á 60 minuten. Door al onze ervaring kunnen wij snelheid bieden die nergens te vinden is. Zo kun je blijven wachten of even de Piazza inlopen gedurende de reparatie. Vervolgens kun je jouw telefoon of tablet weer meenemen.

Naast de telefoon en tablet reparatie in Eindhoven, kunnen wij ook navigatie, laptop en computers repareren. Ook kun je bij ons altijd terecht voor mooie telefoon of tablet accessoires. Voor zowel een mooier uiterlijk vertoon, als ook voor bescherming tegen het vallen. Denk hierbij aan een hoesje of een screenprotector. We hebben voor ieder wat wils. Voor vragen kun je altijd vrijblijvend advies opvragen.

Profiteer van al onze voordelen en kom langs bij The Repair House Eindhoven in het Piazza winkelcentrum.