Wij kunnen jouw tablet maken

Een tablet is ideaal door de omvang en de functionaliteit. Vandaar dat het een van de meest verkochte gadgets is. Of je een tablet nou gebruikt voor je werk of voor thuis, je bent er altijd blij mee.

Als je niet meer compleet van je tablet kan genieten door schade of een storing, kunnen onze specialisten je snel en met expertise helpen. In de meeste gevallen kunnen we de tablet maken terwijl u wacht, waardoor u zo snel mogelijk weer van uw tablet kan genieten!

Get Re – connected!

   Meestal binnen 30 min gerepareerd
   6 maanden garantie
   Reparatie niet gelukt? Kost je niets
   Erkend getrainde monteurs
   Klantenbeoordeling 9,2 / 10
   Facebook

Kies uw model tablet:

Heb je een smartphone die niet in onze lijst staat?

Maak dan gebruik van een van de onderstaande contact mogelijkheden, dan gaan we kijken waar we je mee kunnen helpen.

Maak gebruik van onze online offerte aanvraagmodule
Neem contact op met een van onze filialen
Neem contact op met onze klantenservice

Met of zonder afspraak!

The Repair House biedt een snelle reparatieservice, namelijk de klaar terwijl je wacht service. Snelle service is bij ons belangrijk. Wij begrijpen dat jij je toestel niet te lang wilt missen en voeren een telefoon reparatie meestal binnen een half uur uit. Maak een reparatie afspraak op onze website of kom langs. Neem een kijkje op onze filialen pagina voor het actuele overzicht van onze winkels, met bijbehorende contactinformatie.

Kom langs met of zonder afspraak, Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar! Wilt u er zeker van zijn dat u gelijk wordt geholpen, niet hoeft te wachten en het onderdeel op voorraad is? Maak dan een afspraak!

Snel en eenvoudig geregeld!

Bij The Repair House kun jij snel, vakkundig en betaalbaar jouw telefoon laten repareren.