The Repair House Valkenswaard

Vanuit het mooie en gezellige Valkenswaard voeren wij dagelijks telefoon en tablet reparaties uit. De meeste reparaties worden uitgevoerd aan telefoon schermen. Maar ook andere reparaties komen aan bod. Denk hierbij aan waterschade, vervangen van je batterij, repareren van de camera en ga zo maar door. Wij zijn van alle markten thuis en zodoende ook zeer veelzijdig.

In al onze filialen werken wij uitsluitend met 100% kwaliteitsonderdelen. Wij vinden het belangrijk om reparaties van kwaliteit te leveren. Vanuit dit oogpunt zorgen wij voor goede monteurs. Dit betekent dat al onze monteurs in het bezit zijn van een reparatie certificaat. Ook volgen zij regelmatig cursussen om hun kennis up-to-date te houden.

Vrijwel de meeste monteurs hebben jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij snel tot de kern van het probleem komen. Bij ons kun je ervan op aan dat je het beste advies krijgt toegediend. Mocht je besluiten om over te gaan tot reparatie, dan kunnen wij deze over het algemeen binnen 30 minuten repareren.

Snelle telefoon reparatie is één van onze speerpunten. Tegenwoordig leven we in een maatschappij waarin alles er heel snel eraan toe gaat. We zitten daarbij elke dag, soms de hele dag, op onze telefoon. Zodra we deze moeten missen worden we onrustig. Wij begrijpen hoe dit voelt en willen zo snel mogelijk dit gevoel bij jou wegnemen door middel van snelle reparatie.

Naast onze telefoon en tablet reparatie service, hebben wij ook een ruim aanbod aan telefoon accessoires en gadgets. Denk hierbij aan hoesjes, screenprotectors, opladers, auto adapters, powerbanks, oordopjes en Airpods. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. Als je telefoon kapot is gevallen kan het belangrijk zijn om deze voor de volgende keer goed te beschermen met een hoesje of screenprotector.
Kortom, voor snelle en betrouwbare telefoon of tablet reparatie kom je naar The Repair House Valkenswaard.