The Repair House Hengelo

In de provincie Overijssel heeft The Repair House een filiaal in Hengelo. Dit filiaal staat in het teken van telefoon reparatie. Vanuit ons filiaal kunnen wij vrijwel alle bestaande telefoonmerken repareren. Denk hierbij onder andere aan een iPhone reparatie, Samsung reparatie of een Huawei reparatie.

Voor het repareren van jouw telefoon maken wij gebruik van kwaliteitsonderdelen. Wij willen onze klanten voorzien van de beste reparatie. Wij vinden het belangrijk dat klanten ons kunnen vertrouwen. Wij zullen van te voren iedereen dan ook voorzien van het beste advies met betrekking tot de telefoon reparatie.

Onze reparateurs beschikken over de nodige ervaring. Al meer dan 15 jaar staan zij aan de top van de reparatieservice. Hierdoor kunnen wij ook een snelle service leveren. Als je telefoon kapot is heb je daar geen fijn gevoel bij. Ook kun je deze niet te lang missen. Wij zorgen er dan voor dat je deze bij een normale reparatie weer binnen 30 minuten in je bezit hebt. Denk hierbij aan een scherm reparatie of batterij laten vervangen. Een waterschade reparatie kan bijvoorbeeld door de complexiteit ervan iets langer duren. Wij zullen dit vooraf dan ook helder en duidelijk communiceren.

Je kunt bij ons niet alleen je telefoon laten repareren in Hengelo, maar ook een telefoonaccessoire kopen. Denk hierbij aan een hoesje of screenprotector. Maar ook aan een oplader, autolader of andere gadget. We hebben voor ieder wat wils of accessoire naar keuze.

Wil je langskomen voor een telefoon reparatie of het uitzoeken van een telefoonaccessoire, dan kun je gewoon binnenlopen zonder afspraak. Bij ons heb je zelf de ruimte om te kiezen wanneer het jou het beste uitkomt. Wij passen ons aan, niet andersom. Loop je bij ons binnen dan word je zo snel mogelijk geholpen, zodat je meteen met een glimlach op je gezicht naar buiten loopt.