The Repair House Helmond

Zoek je een telefoon reparateur die weet wat die het over heeft en weet waar hij mee bezig is? Kortom, een betrouwbare en kwalitatieve reparatie? Kom dan naar The Repair House Helmond en maak kennis met onze erkend getrainde monteurs. Zij hebben meer dan 15 jaar ervaring en kunnen jou altijd voorzien van het beste advies. Onze monteurs maken alleen gebruik van 100% kwaliteitsonderdelen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit voor een telefoon of tablet reparatie, waardoor je device weer lange tijd vooruit kan. Voor wat voor reparatie dan ook, je bent bij ons in goede handen. De reparaties die wij uitvoeren lopen erg uiteen. Van scherm reparatie, batterij vervangen, waterschade reparatie, tot aan het vervangen van je home-button of het repareren van je aan-en uitknop.

Een ongeluk met je telefoon of tablet kan immers iedereen een keer overkomen. Het zit soms in een klein hoekje. Gelukkig heeft The Repair House de beschikking over de beste apparatuur. Profiteer daarom van al onze voordelen en kom zonder afspraak langs bij The Repair House Helmond. Een afspraak maken is bij ons niet nodig.

Je kunt bij ons, naast het laten uitvoeren van een reparatie, ook terecht voor telefoon accessoires. Wij hebben altijd de nieuwste en belangrijkste gadgets in huis. Zo ziet je telefoon er niet alleen hip uit, maar kunnen wij hem ook voorzien van een extra bescherming door middel van een hoesje of screenprotector. Al onze monteurs zijn gecertificeerd, waardoor ze jou kunnen voorzien van advies op maat. Zowel voor telefoon of tablet reparatie, als voor een geschikte telefoonaccessoire of bescherming.

Wij zijn van alle markten thuis, onze veelzijdigheid is ook één van onze speerpunten. Samen met onze transparantie, betrouwbaarheid en kwalitatief goede service. Je hebt bij ons geen afspraak nodig en kan zo op elk gewenst moment binnenlopen.