Huawei Mate 10 Lite Reparatie

Je Huawei is je veel waard. Kies daarom dan ook voor een kwaliteits reparatie bij The Repair House. Wij garanderen jou de beste reparatie die je kan krijgen. Onze monteurs zijn gecertificeerd. Daarnaast hebben de meeste nog eens meer dan 15 jaar ervaring en gebruiken we alleen kwaliteitsonderdelen waar we overgens 12 maanden garantie op geven!

Alle Huawei Mate 10 Lite reparaties zijn mogelijk

Wist je dat wij niet alleen gespecialiseerd zijn in scherm reparaties? Wij kunnen je ook helpen bij waterschade, of een defect aan je laadingang of camera. Daarnaast is ook mogelijk om te helpen bij software herstel. Wat je ook laat repareren, wij zorgen ervoor dat je je Huawei Mate 10 Lite zo snel mogelijk weer terug krijgt.

Wij staan overal voor jou klaar

Om je Huawei Mate 10 Lite door ons te laten repareren heb je geen afspraak nodig. Heb je een ander type smartphone dan de Huawei Mate 10 Lite? Kijk dan eens op onze pagina over smartphone reparaties. Op een filialen pagina vind je een overzicht van al onze winkels. Hier hebben wij ook nog een breed assortiment aan telefoonhoesjes, opladers en kabels en andere telefoonaccessoires.