Moto G7 Play Reparatie

Heb jij een Moto G7 Play en zit er een barst in het scherm dat jij binnen 30 minuten gerepareerd moet hebben? Of wil jij op sommige onderdelen levenslange garantie hebben? The Repair House bestaat al ruim 15 jaar en heeft haar medewerker getraind tot gecertificeerde monteurs die jouw direct te woord kunnen staan. De medewerkers van The Repair House hebben kennis over Moto G7 Play reparatie dus jij kan weer direct na 30 minuten weer bezig. Bezig met het spelen van games of telefoneren met kennissen. Wij zorgen dat jij direct weer aan de slag kunnen.

The Repair House speelt niet

Tijdens het repareren speelt The Repair House niet met jouw toestel. Wij bieden professionaliteit aan de toestellen die wij repareren. In al onze filialen beschikken wij over een team dat professioneel en gecertificeerd zijn met elke reparatie. Een Moto G7 Play reparatie zit er dus ook in, en dat betekent voor jouw zekerheid. The Repair House wil dit gevoel extra maken door zelfs levenslange garantie toe te voegen bij sommige onderdelen. Speciaal voor jou en je Moto G7 Play

Een Play in onze filialen

In onze filialen die door heel Nederland zijn verspreid kan jij binnen 30 minuten weer van jouw Moto G7 Play genieten. Of heb jij het te druk of kan je toch nog even wachten, in onze filialen kunt genieten van een kopje koffie om weer tot rust te komen. Want wie raakt er niet in paniek wanneer zijn of haar telefoon beschadigd raakt.