iPad 2018 Reparatie

Wij begrijpen dat je veel waarde hecht aan jouw iPad 2018. Jouw iPad 2018 verbindt jou niet alleen met de wereld om jou heen. Hij helpt jou met jouw dagelijke activiteiten. Daarom begrijpen wij dat jij jouw iPad 2018 weer zo snel zo goed als nieuw wilt hebben. Kom langs bij een van onze filialen voor een gratis oriëntatie. Hierna wordt er samen met jou gekeken naar een eventuele iPad 2018 reparatie. Hier is geen afspraak voor nodig!

30 minuten service

Wij willen jou niet onnodig laten wachten. Daarom voeren wij de meeste reparaties binnen 30 minuten uit. Zo kan jij onder het genot van een kopje koffie meekijken tijdens jouw iPad 2018 reparatie. Binnen no time heb jij jouw iPad 2018 in handen en kun jij hier weer optimaal van genieten!

iPad 2018 Reparatie

Weet jij dat jij op al onze reparaties 12 maanden garantie krijgt. Dit omdat wij overtuigd zijn van onze kwaliteitsonderdelen. Echter krijg je nergens garantie op val- en of drukschade. Daarom bieden wij jou een groot assortiment aan accessoires aan. Zo kun jij jouw iPad 2018 beschermen tegen toekomstige schade met behulp van een hoesje en een screenprotector.