Huawei Scherm Reparatie

Heeft jouw Huawei een kapot scherm en zoek je een betrouwbaar reparatieadres? Wanneer je je telefoon laat vallen of ergens tegenaan stoot is de kans groot dat er een barst of scheur in komt. Het kan zelfs voorkomen dat je scherm helemaal niet meer werkt. Het is verstandig om dan een betrouwbare schadehersteller in te schakelen die jouw Huawei weer als nieuw maakt. Bij The Repair House zijn we hierin gespecialiseerd. We bieden een snelle reparatieservice aan, zodat jij je telefoon niet hoeft te missen.

Elke Huawei met kapot scherm weer als nieuw na een reparatie van dertig minuten

Wanneer het scherm van je Huawei niet meer optimaal werkt, kom je voor reparatie langs bij The Repair House. Onze gecertificeerde monteurs repareren jouw smartphone in slechts dertig minuten. Hierdoor hoef je je telefoon niet lang te missen. Ondertussen neem je een kijkje in onze winkel, waar we een uitgebreid assortiment aan kabels, hoesjes, opladers en tasjes hebben. Voor je het weet is de reparatie van je Huawei klaar en is je scherm weer als nieuw. Heb je geen Huawei maar een ander merk telefoon, zoals een
iPhone 7 of een Samsung? Na meer dan 15 jaar in het vak zijn wij gespecialiseerd in alle soorten smartphones-reparaties.

Bezoek een vestiging bij jou in de buurt

Laat de reparatie van je Huawei aan ons over en loop binnen dertig minuten naar buiten met een scherm als nieuw. Onze monteurs maken bij de reparatie enkel gebruik van honderd procent kwaliteitsonderdelen, waardoor je telefoon na de behandeling weer lange tijd mee kan. Bovendien ontvang je bij ons twaalf maanden garantie op alle reparatiewerkzaamheden. Reden genoeg om langs te komen. Omdat onze filialen over heel Nederland verspreid zijn, vind je altijd een vestiging bij jou in de buurt. We zien je graag verschijnen in een van onze winkels. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Bel ons dan via 085 273 33 74.

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514