Filialen The Repair House

iPhone Reparatie Delft

iPhone Reparatie Delft

Naast andere telefoons en tablets repareren wij ook alle iPhones. Voor iPhone reparatie Delft ben je dus bij ons dus op de juiste plek. Wij repareren van de iPhone 5 tot de nieuwste iPhone 11. Ook repareren wij alle onderdelen die in of op je iPhone kapot kunnen zijn. Bijna al onze reparaties zijn binnen 30 minuten gebeurd en daarna kun je weer vrolijk naar huis met een goedwerkende telefoon. Sommige reparaties duren iets langer omdat wij voor bijvoorbeeld waterschade meer tijd nodig hebben om jouw iPhone weer zo goed als nieuw te laten werken. Het zal nooit langer worden dan 60 minuten dus jij bent jouw telefoon of iPhone nooit langer dan een uur kwijt.

Professionele monteurs

Dit alles is mogelijk doordat onze monteurs professioneel zijn en meer dan 15 jaar ervaring hebben. Zij kijken eerst altijd grondig wat er moet gebeuren en zoeken eerst goed uit hoe ze het aan gaan pakken. Doordat onze onderdelen 100% van kwaliteit zijn zul je na de reparatie geen problemen meer hebben met dat onderdeel. Wij gebruiken ook alleen maar officiële Appleonderdelen voor de iPhone reparaties. De medewerkers laten jou weten hoelang het gaat duren en hoeveel het ongeveer gaat kosten zodat je zo snel mogelijk je iPhone weer op kan komen halen en je niet voor verrassingen komt te staan.

Reparatie iPhone Delft

Geen afspraak nodig voor iPhone Reparatie Delft

Wij leggen de lat heel hoog als het gaat om service en reparaties. Je kunt altijd bij ons terecht als jij een probleem hebt met jouw iPhone of iPad. Je hebt geen afspraak nodig om je iPhone te laten maken, dus zo kun je naar ons toe komen wanneer het jou het beste uitkomt.

Andere filialen

Wij hebben naast The Repair House Delft ook nog andere filialen door heel Nederland. We hebben inmiddels meer dan 10 filialen waar je terecht kunt met jou telefoons, tablets, iPhones, iPads en vele andere apparaten.

Filialen The Repair House

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514