Is je iPhone 8 kapot en zoek je een betrouwbaar adres voor reparatie? Bij The Repair House hebben we meer dan vijftien jaar ervaring in het repareren van telefoontoestellen. Daarom is het een goed idee om voor reparatie langs te komen in een van onze filialen. Onze filialen zijn verspreid over het hele land, dus er is zeker een winkel in jouw regio waar je terecht kunt voor een professionele iPhone 8 reparatie.

Snelle en professionele iPhone 8 reparatie

Bij The Repair House ligt onze focus op snelle en vakkundige reparaties. Of er nu sprake is van een kapot beeldscherm, een achterkant die los zit, een zwakke batterij óf waterschade: onze monteurs komen graag voor je in actie. Wij voeren een iPhone 8 reparatie uit terwijl je wacht. Binnen dertig minuten is je telefoon weer de oude en keer je met een gerust hart huiswaarts.

Kies voor kwaliteitsonderdelen

Wanneer je je iPhone 8 laat repareren en er worden tijdens de reparatie onderdelen vervangen, wil je natuurlijk dat deze onderdelen van goede kwaliteit zijn. Dit snappen wij maar al te goed en daarom gebruiken we bij The Repair House alleen honderd procent kwaliteitsonderdelen. Je ontvangt bovendien twaalf maanden garantie op je reparatie wanneer je dit door onze monteurs laat doen. Heb je een ander merk of type smartphone? Je kunt bij ons voor alle soorten smartphone-reparaties terecht, dus ook voor bijvoorbeeld het vervangen van de batterij van je Samsung S6. Verder vind je in al onze winkels een uitgebreid assortiment aan kabels, hoesjes, opladers en tasjes.

KOM LANGS IN EEN VAN ONZE FILIALEN

Is je smartphone kapot? Breng dan een bezoek aan een van onze filialen. Een afspraak maken is bij ons niet nodig. Je kunt gewoon bij ons binnenlopen wanneer het jou uitkomt. Heb je nog vragen over de reparatie van je iPhone 8 of een ander merk of type smartphone? Neem dan contact met ons op door te bellen naar
085 273 33 74.