Filialen The Repair House

Telefoon Reparatie Deventer

Telefoon Reparatie Deventer

The Repair House beschikt over meerdere filialen. Ook in Deventer kun je door ons je telefoon laten repareren. Onze gecertificeerde monteurs zullen je met een glimlach ontvangen. Onze klanten komen vanuit heel Deventer naar ons filiaal. Wij staan altijd voor ze klaar. Als je een telefoon uit je handen laat vallen zit de schrik er goed in. Vooral als je vervolgens ziet dat er een barst in zit, die ook nog eens het zicht belemmert. Het geeft je een vervelend gevoel, wat de gebruikerservaring niet ten goede komt. In zo’n geval wil je zo goed en snel mogelijk geholpen worden. Voor Telefoon Reparatie Deventer ben je bij The Repair House ook aan het juiste adres. Wij zullen jouw telefoon met een glimlach repareren, zodat je weer met een goed gevoel bij ons de deur uitloopt.

Al jarenlang ervaring

Wij hebben jarenlange ervaring in het repareren van de meest uiteenlopende telefoons. Hierbij kun je onder andere denken aan iPhone, Samsung en Huawei. Wil je zeker weten dat de kwaliteit van reparatie goed zit? Geen zorgen, wij maken uitsluitend gebruik van de beste onderdelen. Daarnaast heb je bij ons geen afspraak nodig. Dit zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten. Als je bij ons binnenloopt zul je snel geholpen worden door één van onze erkend getrainde monteurs. Wij staan altijd met een glimlach voor je klaar. Betrouwbaarheid en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Telefoon Repareren Deventer

Mocht je vragen hebben loop dan gerust vrijblijvend binnen voor het beste advies op maat. Ook kun je bij The Repair House Deventer terecht voor telefoon accessoires. Wij hebben alles in huis wat met telefoons te maken heeft. Voor goede bescherming tegen valschade kunnen wij jou dus ook voorzien. Of gewoon een leuke gadget waardoor je telefoon er nog strakker uitziet.

Filialen The Repair House

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514