The Repair House Opent 14e Filiaal Voor Telefoon Reparatie

The Repair House Opent 14e Filiaal Voor Telefoon Reparatie in Hengelo

Heb jij het fantastische nieuws al gehoord? The Repair House breidt uit en opent binnenkort haar 14e filiaal. De nieuwe deuren voor telefoon reparatie zullen worden geopend in Hengelo.

De inkt op het contract is amper droog, maar wij zijn inmiddels al druk bezig met het vloerplan. Waar zullen de reparatieplek, onze toonbank en onze vitrinekasten komen? Waar gaan we het grootste assortiment telefoon accessoires presenteren en is er dan nog voldoende ruimte voor al onze gadgets, refurbished en nieuwe toestellen?

Smartphone en Tablet Reparatie

Bij The Repair House in Hengelo kun je terecht voor Smartphone en Tablet Reparaties van: iPhone, SamsungHuawei, HTC, Sony, LG, OnePlus, Microsoft, Motorola, Wiko. Geen enkele reparatie is voor ons teveel. In ons filiaal te Hengelo staan onze erkend getrainde monteurs meteen voor jou klaar. Wij repareren binnen 30 minuten jouw telefoon of tablet. Dit is mogelijk door onze jaren jarenlange ervaring. Daarnaast vinden wij het niet alleen belangrijk om onze klanten snel te helpen, maar ook met kwaliteit. Om die reden gebruiken wij alleen maar 100% kwaliteitsonderdelen.

Geen Afspraak Nodig

Je hebt bij ons geen afspraak nodig, loop gerust binnen als je vragen hebt. En hierbij horen natuurlijk ook flexibele openingstijden bij. Wij zijn 6 dagen in de week geopend. Je kunt ons vinden op de Marktstraat 6 te Hengelo.

VOOR DE VOLGENDE TELEFOON REPARATIES KAN JE BIJ THE REPAIR HOUSE HENGELO TERECHT