Wat is een Refurbished telefoon?
29
mei

Een Refurbished telefoon?

Daarmee bespaar je geld, en levert The Repair House samen met jou een bijdrage aan het milieu!

The Repair House is de specialist in de verkoop van Premium Refurbished toestellen. Met trots zijn we de marktleider met het grootste assortiment van Premium Refurbished toestellen.

Voor een betaalbare prijs bent u bereikbaar met een mooi en zo goed als nieuw toestel. The Repair House legt haar focus op het leveren van de beste service en biedt daardoor een meerwaarde voor haar klanten. Daarnaast hanteert The Repair House de best gegarandeerde prijs en biedt het maar liefst twee jaar garantie. We laten niets aan het toeval over.

De letterlijke vertaling van refurbished is “oppoetsen”. In de wereld van de mobiele telefonie is refurbished te definiëren als; het schoonmaken, opfrissen en renoveren van het toestel. The Repair House is de grootste aanbieder van refurbished telefoons met het grootste modellen aanbod. The Repair House onderscheid zich van overige van aanbieders, door haar toestellen totaal krasvrij aan te bieden. Daarnaast zijn alle toestellen voorzien van alle bijbehorende, en uitsluitend originele, accessoires. De refurbished telefoons welke aangeboden worden door The Repair House zijn daardoor niet van nieuw te onderscheiden.

Goed voor het milieu

Refurbished telefoons zijn telefoons die retour zijn gekomen bij de fabrikant om diverse redenen. Wij kopen deze telefoons op en assembleren dit op een duurzame manier. Bij ons komt er geen ‘zogenaamde’ Robots aan te pas, wat andere bedrijven echter wel menen. Alle telefoons bij The Repair House worden per stuk door échte mensen gecontroleerd en één voor één uit elkaar gehaald en worden voorzien van nieuwe originele en/of gerecyclede onderdelen.

Deze onderdelen kunnen eerder gebruikt zijn maar weer volledig schoongemaakt en zo nodig gerepareerd of refurbished. Zo bespaar je niet alleen op je nieuwe aankoop maar het is ook nog eens milieubewust.

De Refurbished telefoons van The Repair House worden altijd grondig gecontroleerd op mankementen en krijgen een uitgebreide check voordat wij ze aanbieden. Voor extra zekerheid ontvang je een standaard garantie van 2 jaar. Je hebt garantie op de moederbord van het product met uitzondering van de accu, adapter en glasplaat, waterschade, valschade en iedere vorm van door jezelf aangerichte schade is uitgesloten.

Gebruikersfouten

Je hebt wettelijk recht op een deugdelijk (goed) product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Gaat het product in die periode stuk, dan heb je recht op gratis reparatie of vervanging. Je moet het product wel normaal gebruikt hebben. Alle gebruikersfouten vallen binnen de 6 maanden garantieperiode. De ingebouwde accu en/of de batterij zal binnen deze periode als garantie gezien worden.

Garantievoorwaarden

Voordat wij jou dit toestel hebben aangeboden, werd het grondig gecontroleerd op mankementen. Omdat wij zeker van onze zaak zijn, geven wij jou 24 maanden garantie op fabrieks- en reparatiefouten en 6 maanden op gebruikersfouten.

Dus als er iets mis is, trek je gewoon aan de bel. Binnen deze garantieperiodes heb je namelijk recht op gratis reparaties of een vervangend toestel. Daar doen wij echt niet moeilijk over!

PS: Je moet het toestel wel normaal gebruikt hebben.

Waar heb je wel garantie?

> Microfoon / luidspreker
> WiFi en overige netwerken
> Touchscreen
> Accu / batterij
> Moederbord problemen
> Alle accessoires

Waar heb je géén garantie?

> Bij gebroken onderdelen
> Hoofdtelefoon aansluiting
> Simkaart lezer vies of gebroken
> Alle knoppen
> Laadconnector vies of beschadigd
> Alle vocht / waterschade gevallen

Telefoon defect? Zo gepiept.

Dat is niet handig! Op onze website onder het kopje “reparatie” kun je zelf jouw toestel aanmelden en direct de reparatiekosten berekenen.
Je kunt hier je reparatie aanmelden!

Je maakt een afspraak en brengt jouw toestel naar een van onze winkels. Hier wordt jouw toestel meestal direct gemaakt terwijl je wacht!
Zoek het dichtstbijzijnde filiaal op onze filialen pagina

Snel en eenvoudig geregeld!

Bij The Repair House kun jij snel, vakkundig en betaalbaar jouw telefoon laten repareren.