Waterschade Reparatie

Een ongeluk zit in een klein hoekje en dit geldt ook voor waterschade aan je telefoon. Misschien heb je je smartphone in het toilet laten vallen of heb je hem per ongeluk in je broekzak laten zitten tijdens het wassen. Met een beetje geluk is je telefoon alsnog te redden. The Repair House is hét reparatieadres bij waterschade aan je telefoon.

Waterschade aan je telefoon, wat nu?

Waterschade kan iedereen overkomen. Gelukkig staat The Repair House tot je beschikking om reparatie bij waterschade voor je uit te voeren. Wij bieden een uitstekende service, repareren je toestel razendsnel en maken gebruik van de beste onderdelen voor reparatie. Haal je smartphone niet zelf uit elkaar, maar vertel ons hoe de schade aan je smartphone is ontstaan. We overleggen de reparatiemogelijkheden en gaan vervolgens aan de slag. Binnen dertig minuten ontvang je je telefoon gerepareerd en wel terug. Je smartphone-reparatie is bij ons dus in goede handen.

Check je verzekering en krijg je schadeherstel vergoed

Zit je met je handen in het haar vanwege waterschade aan je telefoon? Maak je geen zorgen en kom langs in een van onze vestigingen. Neem vóór een telefoonreparatie contact op met je inboedelverzekeraar om na te gaan of je in aanmerking komt voor schadeherstel en een eventuele vergoeding.

Kom langs in een van onze vestigingen

Heb je waterschade aan je telefoon en zoek je een betrouwbaar adres voor reparatie? In onze winkel ben je altijd welkom, ook voor andere zaken zoals een reparatie aan je Samsung tablet of aan je navigatie. Een afspraak maken is niet nodig. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om de schade aan je smartphone te verhelpen. Bovendien werken wij met honderd procent kwaliteitsonderdelen. Kom langs in een van onze filialen of neem telefonisch contact met ons op via 085 273 33 74 en laat je adviseren door een van onze experts.

Vind je het fijner om een afspraak te maken? Bel dan met één van onze filialen.

The Repair House Eindhoven
Hermanus Boexstraat 9

040 - 820 0105

The Repair House Valkenswaard
Eindhovenseweg 26

040 820 0278

The Repair House Veghel
Meijerijstraat 5

041-3289823

The Repair House Eindhoven
Heezerweg 212

06-19907674

The Repair House Helmond
Heistraat 104

049-2771514