Dit zijn de Smartphones met de beste Batterij

Dit zijn de smartphones met de beste batterij

Wie een nieuwe smartphone wil aanschaffen vind het vaak ook belangrijk om te weten wat de levensduur is van de batterij. In deze blog leggen we de belangrijkste smartphones van dit moment tegenover elkaar om te bepalen welke in het bezit is van de beste batterij. Wil je een batterij vervangen? Dan ben je uiteraard van harte welkom in één van onze filialen.

Batterij Huawei P30 en P30 Plus

De Huawei P30 en P30 plus gaan bijna veertien uur mee op een wifi netwerk en meer dan twaalf uur op 4g. Speelt de Huawei een video af? Dan valt hij pas na 24 uur uit.

De P30 Pro laadt sneller op dan de P30, via de bijgeleverde 40 watt Super Charge-lader. Dit is na Oppo’s SuperVooc de snelste laadtechniek. De P30 moet het met 22,5 watt doen, maar ook dat is zeker niet langzaam. De P30 ondersteunt geen draadloos laden, de P30 Pro doet dat wel.

Batterij Sony Xperia XZ2 Compact en XZ2

Deze 2 smartphones kunnen het een dag uithouden met navigeren, een uur podcast luisteren, veel browsen en whatsappen. Meestal hebben deze twee nog minimaal twintig procent of meer over aan het einde van een intensieve dag. Dit is meer dan prima. Zoals gebruikelijk zitten Qnovo Adaptive Charging en Battery Care op deze toestellen en dat moet leiden tot minder accudegradatie op langere termijn.

Het laden van de Sony Xperia XZ2 Compact gaat helaas niet zo snel met de bijgeleverde lader. De XZ2 Compact is maar een kwart vol na een half uur laden. Wel kun je de telefoon sneller opladen als je een QuickCharge 3.0-lader hebt.

Bij de Sony Xperia XZ2 heeft de bijgeleverde snellader wel een QuickCharge 3.0-ondersteuning. Alsnog is de XZ2 geen geweldenaar, maar de resultaten zijn wel iets beter.

Batterij Apple iPhone XR

De iPhone XR heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast heeft deze iPhone ook de langste accuduur. Hij gaat maar liefst vier uur langer mee dan de iPhone XS in de browsetest op wifi. Ook gaat hij, ondanks het gebrek aan een oled-scherm, langer mee in de videotest. Hij laadt wel niet zo snel op als Android-toestellen.

Batterij Xiaomi Pocophone F1

De Xiaomi Pocophone F1 gaat bijna net zo lang mee als een P30 en dat is zeer positief. Qua batterijduur is het één van de beste aankopen. De Pocophone F1 van Xiaomi heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Batterij Honor View 20

De View 20 is niet het meest bekende merk in Nederland. Echter is de accuduur in elk geval dik in orde. Het is net niet zo’n hoogvlieger als de P30 of Pocophone F1, maar het scheelt niet veel.

Batterij Vervangen? Kom naar één van onze filialen

Wil je een batterij vervangen? Als je bij één van onze filialen binnenloopt, dan vervangen wij binnen 30 minuten jouw batterij. Neem een kijkje op onze filialen pagina voor het dichtstbijzijnde filiaal.