Samsung Galaxy Note 10: wat is er nieuw?

Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10: wat is er nieuw?

Er gaan al lange tijd geruchten rond over de nieuwe Samsung Galaxy Note 10. Inmiddels hebben we ook al een mogelijke releasedatum te pakken, namelijk 7 augustus.

Samsung Galaxy Note 10 Scherm

De Samsung Galaxy Note 10 zal een indrukwekkend toestel worden. Althans, dat idee krijgen wij van The Repair House, nadat we alle geruchten van de afgelopen maanden voorbij hebben zien komen. De Galaxy Note 10 krijgt een behoorlijk aantal nieuwe features en wordt uitgebreider dan ooit. Het meest bijzondere tot nu toe is waarschijnlijk de Sound on Display functie.

Er zullen vier verschillende varianten komen, waarbij de speaker uit het zicht zou kunnen worden gehaald. Dat laatste wordt vooral gedaan om ruimte te maken voor de nieuwe Sound on Display technologie. Volgens betrouwbare bronnen van The Repair House zal Samsung de speaker aan de voorkant van het scherm weghalen om het scherm verder door te laten lopen. De speaker zal niet verdwijnen, maar naar alle waarschijnlijkheid in het beeldscherm worden verwerkt.

Hierbij gaat het om een in-screen technologie die ook gebruikt wordt voor de vingerafdrukscanner. Volgens geruchten gaat deze ook gebruikt gaat worden voor de selfie camera. Een technologie die Samsung zelf heeft onthuld. Wij zijn benieuwd of dat er ook echt van gaat komen. Daarnaast horen wij nog geruchten van de komst van twee modellen met verschillende schermgroottes en zal één van de twee modellen 5G-technologie ondersteunt voor sneller internet.

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy Note 10 Camera

Op de Galaxy S10 was de camera in de rechterbovenhoek geplaatst. Dit zal nu niet meer het geval zijn. De randen boven en onder het scherm zullen waarschijnlijk nog dunner worden. Daarnaast zou het toestel aan de bovenkant in het midden van het scherm een gaatje krijgen voor de cameralens.
Oordopjes kunnen dan aangesloten worden via de USB-C-aansluiting of draadloos via bluetooth. Dit komt doordat de Galaxy Note 10 waarschijnlijk geen koptelefoon aansluiting krijgt.

Samsung Reparatie

Heb je een Samsung Scherm Reparatie of een andere Samsung Reparatie nodig? Kom dan langs bij The Repair House. Onze erkend getrainde monteurs weten precies wat te doen. Als je bij één van onze filialen binnenloopt, dan repareren wij binnen 30 minuten jouw Samsung smartphone. Neem een kijkje op onze filialen pagina voor het dichtstbijzijnde filiaal.